Invisalign-oikomishoidon luotettava toteuttaja ja kokenut yleishammaslääkäri  

Olen urani aikana hoitanut kaiken ikäisiä potilaita ja monenlaisia hammasvaivoja. Ihmisten kohtaaminen, hoitojen seuraaminen ja usein myös hammashoitopelon selättäminen ovat palkitsevia tekijöitä työssäni. Olen luonteeltani iloinen ja työssäni erittäin perusteellinen. Vastaanotollani on rento ja miellyttävä tunnelma eikä minua tarvitse jännittää.  

Viime vuosina kiinnostukseni on suuntautunut enenevässä määrin Invisalign kalvo-oikomiseen, ja suurimman osan asiakkaistani tapaankin kalvo-oikomisen merkeissä. Invisalign on moderni ja lähes huomaamaton tapa oikoa hampaat kohtuullisessa ajassa. Parhaimmillaan tulokset voidaan saavuttaa vain kahdessa kuukaudessa. Minulla on sertifikaatit sekä Go- että Full-hoitojen tekemiseen.

Teen mahdollisuuksien mukaan myös perushammashoitoa, mutta laajemmissa hoidoissa ohjaan potilaan tarvittaessa toiselle ammattilaiselle.  

Kalvo-oikomisen konsultaatio on vastaanotollani aina ilmainen. Käynnillä kerron sinulle sopivasta ratkaisusta sekä annan arvion hoidon kestosta ja kustannuksista. Samalla pääset näkemään 3D-simulaation sinulle räätälöidyn hoidon lopputuloksesta.  

Tavataan vastaanotolla!