Invisalign-hoito
– matka upeaan hymyyn!   

Olen Sanna-Liisa Untamala, yleishammaslääkäri, ja teen Invisalign kalvo-oikomishoitoja. Puoleeni kannattaa kääntyä, kun haaveilet suorasta hammasrivistöstä tai purentaongelmien korjaamisesta. Invisalign-oikomishoito on nykyaikainen, helppo ja lähes huomaamaton tapa saada hampaat oikeaan asentoon. Se sopii erinomaisesti niin nuorille kuin aikuisille tehtävään hampaiden oikomiseen.

Voit tulla tapaamaan minua maksuttomaan konsultaatioon Helsingissä (Bulevardi, Kamppi, Itäkeskus tai Kauppakeskus Kaari Kannelmäessä) ja Espoossa (Iso-Omena). Voit varata ajan täällä. Nähdään klinikalla!

Huomaamaton tapa saada suora hammasrivistö

Kalvo-oikominen on ollut suosittua maailmalla jo vuosia ja yleistyy nyt nopeasti myös Suomessa. Muitakin näkymättömiä oikomistapoja on markkinoilla, mutta Invisalign on edelleen näistä suosituin vaihtoehto. Kalvo-oikominen on erinomainen ratkaisu esimerkiksi työssäkäyville aikuisille, sillä irrotettavat ja läpinäkyvät kalvot eivät hankaloita arkea ja hoito tapahtuu lähes huomaamattomasti.

Lue lisää

Oikomishoidon aloitusta punnitaan usein pitkään, sillä perinteisesti siihen on liittynyt monia epämukavuustekijöitä. Invisalign-oikomishoito on kuitenkin monin tavoin miellyttävämpi vaihtoehto kuin näkyvät hammasraudat. Siksi ratkaisu sen aloittamisesta on myös helppo tehdä. Hoidon kesto vaihtelee lähtötilanteesta riippuen kahdesta kuukaudesta jopa kahteen vuoteen. Tutustu asiakkaideni kokemuksiin!

Suosittelut

Kalvojen asettaminen ja pois ottaminen vaati muutaman harjoituskerran, mutta sen jälkeen kuljin kalvot suussani tyytyväisenä niiden huomaamattomuudesta. Saatoin nauttia elämästäni oikomishoidon aikana ihan samalla tavoin kuin ennenkin.  

Helinä, 25

Sain toteutettua pitkäaikaisen haaveeni kauniista hampaista. Kalvot olivat huomaamattomat ja hoitoaika verrattain lyhyt. En kadu hetkeäkään, että lähdin projektiin. Nykyään minun ei tarvitse peitellä hymyäni.    

Jonna, 35

Nopean, huomaamattoman ja laadukkaan Invisalign-oikomisen kruunasi ihana asiakaspalvelu. Myös monet ystäväni innostuivat kokemuksistani ja aloittivat oikomishoidon Sanna-Liisalla.   

Matilda, 20